İl Sağlık Müdürümüz Hani İlçemizi Ziyaret Etti
25 Eylül 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mehmet Hakan PAMUKÇU, Hani İlçemizi ziyaret etti.

Hani İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mehmet Hakan PAMUKÇU, hastanenin farklı hizmet birimlerini ziyaret ederek, sunulan hizmetler konusunda Hastane Yöneticilerinden bilgi aldı, sağlık çalışanlarımız ile bir araya geldi. Ziyareti sırasında tedavi gören hastalar ile yakından ilgilenen Müdürümüz durumları hakkında bilgi alarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Sağlık Müdürümüz, yapımı devam eden Hani İlçe Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hastanedeki incelemelerin ardından Hani Merkez 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz, sunulan hizmetler konusunda yetkililerden bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan PAMUKÇU ve beraberindeki heyet, Hani Kaymakamı Sayın Mevlana KÜRKCÜ’yü makamında ziyaret ederek, ilçedeki sağlık yatırımları konusunda istişarede bulundu.