İl Sağlık Müdürümüz Kulp İlçemizi Ziyaret Etti
18 Eylül 2024

1

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mehmet Hakan PAMUKÇU,  yapımı devam eden Kulp Zeyrek Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yeni hizmet binası şantiye alanını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Ardından İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mehmet Hakan PAMUKÇU,
Kulp Dr. Abdullah Biroğul İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Hastanenin farklı hizmet birimlerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz, sunulan hizmetler konusunda Hastane Yöneticilerinden bilgi aldı, sağlık çalışanlarımız ile bir araya geldi.

Ziyareti sırasında tedavi gören hastalar ile yakından ilgilenen Müdürümüz durumları hakkında bilgi alarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Sağlık Müdürümüz, yapımı tamamlanan Kulp Dr. Abdullah Biroğul İlçe Devlet Hastanesi ek hizmet binasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.