Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu, Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti
10 Eylül 2024

1

Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu, Müdürlüğümüzü ziyaret ederek Diyarbakır’daki sağlık yatırımları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Müdürlüğümüzü ziyareti esnasında Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu’nu, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, Hizmet Başkanlarımız ve Başkan Yardımcılarımız karşıladı. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Hakan Pamukçu ile makamında bir süre sohbet eden Valimiz Sayın Zorluoğlu, ardından Müdürlüğümüz toplantı salonuna geçti. Valimiz Sayın Zorluoğlu burada, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Hakan Pamukçu ve Kurum yöneticilerimiz ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda; tamamlanan ve yapımı devam eden sağlık yatırımları ile proje aşamasındaki yatırımlar, sağlık kurum ve kuruluş sayıları, hastanelerin yatak sayıları, araç envanteri, 112 Acil Sağlık Hizmetleri, KETEM faaliyetleri, hastane muayene sayıları, evde sağlık hizmetleri ve yoğun bakım hizmetleri hakkında Vali Murat Zorluoğlu’na detaylı bilgi verildi.

Bilgilendirmenin ardından yaptığı konuşmasında yaptıkları sunumdan dolayı İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Hakan Pamukçu’ya ve emeği geçenlere teşekkür eden Valimiz Sayın Zorluoğlu, il genelinde sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi adına yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

Toplantının ardından Valimiz Sayın Zorluoğlu, hizmet kalitesi ve kapasitesini artırmak amacıyla yeni alınan ambulanslar ile mobil komuta kontrol, acil müdahale ünitesi ve UMKE aracını inceledi. Yeni ambulanslarla 112 hizmetlerinin daha etkin hale geleceğini vurgulayan Valimiz Sayın Zorluoğlu, araçların Diyarbakır’a hayırlı olması temennisinde bulundu.