İl Sağlık Müdürümüz Bismil İlçemizde Bir Dizi Ziyarette Bulundu
31 Mayıs 2024

1

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU, Bismil İlçemizde bir dizi ziyarette bulundu.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op.Dr. Süleyman ÖDEN ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Hüseyin Hakan KARAKAŞ’ın eşlik ettiği ziyarette İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mehmet Hakan PAMUKÇU, Bismil Devlet Hastanesinde düzenlenen hastane afet planı tatbikatına (HAP) katılarak yetkililerden bilgi aldı.

Bismil İlçe Sağlık Müdürlüğü, Bismil Devlet Hastanesi, Bismil Tepe Devlet Hastanesi, Tepe Aile Sağlığı Merkezi, Bismil Diş Tedavi ve Protez Merkezi ile Bismil Göçmen Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulunan Müdürümüz, sunulan hizmetler hakkında bilgi alarak, görev yapan sağlık personelimiz ile bir araya geldi ve hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.