İl Sağlık Müdürümüz Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde Gerçekleşen Şiddeti Kınadı
28 Eylül 2023

908c03b0-9445-4b6e-9d3d-a119050a4440-1.jpg

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde meydana gelen olayı kınamak için Hastane Yönetimini ve Acil Serviste görevli Hekimleri ziyaret etti.

Ziyaret konuşan Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU; "Sağlık hizmetleri 7 gün 24 saat sunulan özellikli hizmettir. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza yönelik olarak yapılan bu olay asla kabul edilemez. Görevi başındaki sağlık çalışanlarımıza karşı gerçekleşen çirkin saldırı sonrasında adli süreç başlatılmıştır. İl Sağlık Müdürlüğü olarak adli sürecin takipçisi olacağız. Yapılan saldırıyı kınıyor, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum." dedi.