ÇİM İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
31 Ekim 2022

Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM) İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Zülfü Barış ŞAHİN başkanlığında Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Cumhuriyet Savcısı İsmail Hakkı ŞENER, Diyarbakır Barosu’ndan Avukat Ömer SANSARKAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Recep GÜÇLÜ, İl Müftü Yardımcısı Mehmet DEMİR, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ayşenur BAYSAL, İl Emniyet Müdürlüğü’nden Komiser Doğan ÖZBOYRAZ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Abdulvahat HINÇ, İl Jandarma Komutanlığı’ndan Ast. Üst. Çavuş Mehtap DEMİR, Gazi Yaşargil Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Yenal KARAKOÇ, Adli Tıp Uzmanı Dr. Duygu CENGİZ DİNÇER, Adli Tıp Uzmanı Dr.Sefa DUMAN, Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Orhan ÖZEL, Psikolog Rezzan ÇİM, Sosyal Hizmet Uzmanı Erdal KARALAR, Psikolog Ferit KARATAŞ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Ferah ŞAHMAN GÖREN, Hemşire Esma KARAASLAN, Psikolog Güneş YAMAN katıldı. “İlimizdeki mevcut durum ve çocuk istismarının önlenmesi” konusunda yapılan sunum sonrası kurul üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

• IMG_1714-1.jpg