5. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
07 Nisan 2021

_MG_3908.JPG

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan TEKİN’in başkanlığında 5. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon (ASKOM) Toplantısı tele-video konferans yöntemi ile Mardin İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Saffet YAVUZ, Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU, Şırnak İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail BAŞIBÜYÜK, Siirt İl Sağlık Müdürü Dr.Erol Emre ÖMÜR, illerin Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, İl Ambulans Servisi Başhekimleri ve Hastane Yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda; 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin koordinasyonu, uygulamaları ve yoğun bakım süreçlerini iyileştirme çalışmaları ile ilgili istişarede bulunuldu.

• WhatsApp Image 2021-04-07 at 13.51.21-1.jpg
  • WhatsApp Image 2021-04-07 at 13.51.20 (1)-1.jpg