TRSM İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
01 Nisan 2021

IMG_3295-1.jpg

Kronik ruh sağlığı bozukluğu (şizofreni ve benzeri psikotik bozukluklar ile duygu durum bozuklukları) olan hastaların takip ve tedavilerinin sağlanması için oluşturulan Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinin hizmetlerinin etkin şekilde sunulabilmesi açısından ilimizde TRSM İl Koordinasyon Kurulu oluşturulmuştur.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Seyfettin SARIBAŞ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanlığı, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yenişehir Halk Eğitim Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İl Müdürlüğü temsilcileri katıldı.