Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hasta Yakınlarımız İçin Dinlenme Salonu Hizmete Açıldı

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mehmet Sait AVAR’ın katılımıyla, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Dinlenme Salonu açıldı. Yatarak tedavi gören hasta yakınlarının ve ayaktan tedavi gören hastaların yararlanması için ücretsiz hizmet verecek dinlenme salonu törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen törene Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Uz.Dr. Abdullah ŞEN, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Erkan BAYSAL, hastane yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mehmet Sait AVAR yaptığı konuşmada; “İlimiz ve çevre illerden gelen hastalara tüm branşlarda güvenilir, hızlı, tıbbın en son teknolojileriyle sağlık hizmeti verdiğimiz hastanemizde vatandaşlarımızın ihtiyacı olan bir hizmeti daha sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 24 saat vatandaşlarımıza kullanımında olacak bu böylesine konforlu bir alanda dinlenirken hastalarının durumlarını da ekrandan takip edebilecekler. Organ bağışı, dumansız hava alanı, el hijyeni gibi sosyal mesajlar içeren bilgilendirme panolarının bulunduğu bu alandan vatandaşlarımız ücretsiz olarak yararlanacaktır.” dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mehmet Sait AVAR, açılış sonrası hastanenin kanalizasyon sistemi ile ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

• 1.jpg
  • 11.JPG