“YARINLARIMIZ SAĞLIKLI OLSUN” PROJESİ KAPSAMINDA FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
05 Nisan 2018

Müdürlüğümüz ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle  “Yarınlarımız Sağlıklı Olsun” projesi kapsamında gençlere çevre bilinci kazandırmak amacı ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile fidan diktik. Etkinliğe; İl Sağlık Müdürü Vekili Dr. Hüseyin Hakan KARAKAŞ, Diyarbakır Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Zülfü Barış ŞAHİN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Abidin TÜZÜN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri  Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Mahmut TAŞ ve Uz.Dr. Abdullah ŞEN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Serkan BÜTÜN, Halk Sağlığı Uzmanları Dr. M. Nuri GÖRDÜK ve Dr. Zehra KILINÇ BULUT, Psikolog Fatma DİRİK UĞUR, Fizyoterapist  Ceren BAYBAŞİN, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Birim Sorumlusu Dr. Ferah ŞAHMAN GÖREN, Diyarbakır Aşı Programları  Bulaşıcı Hastalıklar  ve Tüberküloz Birim Sorumlusu Dr. Gülnaz KUBAT ve çalışanlarımız katıldı.

• WhatsApp Image 2018-04-05 at 13.43.36(1).jpeg
  • WhatsApp Image 2018-04-05 at 13.43.36.jpeg