İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ SBÜ GAZİ YAŞARGİL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU

Güncelleme Tarihi: 14/11/2018

IMG_7658.JPG

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Sait AVAR, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavi gören obezite hastalarımızı ziyaret etti.Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Abidin TÜZÜN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Zülfü Barış ŞAHİN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz.Dr. Abdullah ŞEN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Serkan BÜTÜN ve hastane yöneticilerinin de katıldığı ziyaret sonrası Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Öğretim Görevlileri ile hizmet çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaların görüşüldüğü toplantı yapıldı.

• IMG_7724.JPG
  • IMG_7747.JPG