ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ

Güncelleme Tarihi: 26/10/2018

hast_ziyaret1.jpeg

Çocuk Hastalıkları Hastanesi Semt Polikliniğinde çalışan Uz.Dr. Suzan Kuday Balık ve Hemşire Özlem Duymaz, iş çıkışı  kaçak yapının çöken tavanının altında kalarak yaralandı.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Sait AVAR, kaza sonrası nakledildiği hastanede yapılan tedavi sonrası taburcu edilen Uz.Dr. Suzan Kuday Balık ve Hemşire Özlem Duymaz'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kaza sonucu yaralanan ve hastanede tedavisi devam eden Hemşire Özlem Duymaz'ı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op.Dr. Abidin TÜZÜN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uz.Dr. Abdullah ŞEN ve Hastane Yöneticilerimiz tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü olarak bu talihsiz kazada yaralanan mesai arkadaşlarımız Uz.Dr. Suzan Kuday Balık ve Hemşire Özlem Duymaz'a acil şifalar diliyoruz.

• hast_ziyaret1.jpeg
  • hast_ziyaret2.jpeg