23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ ÇÜNGÜŞ İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
24 Nisan 2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında;  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Şubesi Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi  koordinatörlüğünde,  Çüngüş İlçe Entegre Devlet Hastanesi tarafından Sağlıklı Yaşam Yürüyüş etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlik Çüngüş İlçe Entegre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr.Volkan BAHADIR ve hastane çalışanları, Çüngüş İlçe Emniyet Müdürü Ömer Baki YORULMAZ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Soner BOZAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat BARAN, Çüngüş Atatürk İlk ve Ortaokulu Müdürü Ömer İPEK, öğrenci ve öğretmenleri, İlçe Nüfus Müdürü Esmer YILDIRIM, İlçe Tapu ve Kadastro Müdürü Tarık COŞKUN, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin YALÇIN, İlçe Müftüsü Hacı Turan DEMİRCİOĞLU, Kaymakamlık çalışanları, diğer Kamu Kurum ve Kuruluşları ile halkın katılımıyla gerçekleştirildi.