ERGANİ DEVLET HASTANESİNDE DİYABET OKULU AÇILDI

Güncelleme Tarihi: 05/09/2018

Bakanlığımızın yürüttüğü, “Türkiye Diyabeti Önleme ve Kontrol Programı” kapsamında 3 Eylül 2018 tarihinde "Diyabet Okulu" açıldı.

Alanında uzman personel tarafından verilecek eğitim programına katılım ücretsiz olup, katılımcıların hastalığa uyum ve bilincin arttırılması hedeflenmektedir.

Dahiliye Uzmanı Dr. Mikail Yetmiş, Fizyoterapist Fatma Güçlü, Diyetisyen Çiğdem Peker ve Diyabet Hemşiresi Medine Atasoy tarafından verilecek olan eğitim 8 hafta boyunca her pazartesi 12:30- 13:30 saatleri arasında düzenlenecektir.

Diyabet hastaları ve bu konuda eğitim almak isteyen vatandaşlarımızın başvurabileceği Okula kayıt olmak isteyen vatandaşlarımız hastanemizin diyabet birimine başvuruda bulunabilirler.

• 187390,whatsapp-image-2018-09-04-at-153950jpeg.png
  • 187402,1jpg.png