Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar (TGAP) Kullanım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 30/01/2020

Kaynakların verimli kullanılması, maliyetlerin ve harcamaların azaltılması, gelirlerin kalitesinin arttırılması, israfın önlenmesi, tasarruf tedbirlerinin içselleştirilip uygulanması ile bu konudaki kültürün geliştirilmesi amacıyla Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Abidin TÜZÜN’ün başkanlığında ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcıları Dr. Öğrt. Üyesi Serkan DEDEOĞLU ve Op.Dr. Günay KOZAN ile Müdürlüğümüze bağlı 14 hastanenin başhekimlerinin katılımıyla TGAP (Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar) kapsamında kullanım değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda; Sağlık Tesislerinin Başhekimleri yaptıkları sunumlar ile yapılan tasarruflar hakkında bilgilendirme yapmışlardır.