KORNEA TEMİNİN ARTIRILMASINA YÖNELİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 28/09/2018

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Sait AVAR başkanlığında, göz bankası bulunan hastane yöneticileri ve göz bankası sorumlularının katılımı ile kornea temin komisyonu toplantısı yapıldı. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Abidin TÜZÜN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz.Dr. Abdullah ŞEN, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. M.Veysi BAHADIR, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Göz Bankası Sorumlu Hekimi Doç.Dr. Yasin ÇINAR, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Erkan BAYSAL, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Bankası Sorumlu Hekimi Uz.Dr. Selahattin BALSAK, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Kornea Nakil Teknisyeni Davut YAKUT, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kornea Nakil Birimi Sorumlu Hemşiresi Kevser EMİNOĞLU BURDAN, Organ Nakli Diyarbakır Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Hatice GÜNDÜZ ve Uzman Hamuş ÖZDEMİR MEMİŞ'in katıldığı toplantıda kornea nakli bekleyen hastaların nakil hizmetine erişiminin ve kornea temininin artırılması konuları görüşüldü.